Verandazonwering

Verandazonwering: aangenaam vertoeven in jouw terrasoverkapping of op je terras

Heerlijk koel in de zomer: zonwerende doeken van hoge kwaliteit voorkomen het opwarmen van je veranda of overkapping.


Modellen

Ook voor verandazonweringen heeft SD-Metaalwerken een uitgebreid aanbod. 
Deze producten worden uiteraard vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen waarbij standaard een productgarantie wordt aangeboden van 5jaar.
Er zijn in totaal 5 verschillende verandazonweringen die wij jou kunnen aanbieden, gaande van verandazonwering bovenop en onderin jouw terrasoverkapping tot zelfs een doekdakgeheel op palen.


Omkasting verandazonweringen

Een esthetische vormgeving staat voorop! De verandazonwering vormt samen met de overkapping een mooi geheel. Daarnaast kunnen de omkastingen naast de standaardkleuren steeds worden gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Doeken

SD Metaalwerken heeft een zeer ruime keuze aan doekkleuren. Zo is er steeds een doekkleur naar jouw smaak verkrijgbaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating.

Bediening verandazonweringen

De verandazonweringen kan je steeds bedienen met een vaste schakelaar,  handzender of app-bediening van het topmerk Somfy

SD Metaalwerken

Onderdelen voor alle hekken en poorten, Verdeler poortautomatisatie, Carports & afdaken, Sierpoorten, Sectionale poorten, Draadafsluitingen, Inox ballustrades, Schuifpoorten , Metalen trappen, Rolluiken, Zonnetenten, Screens, ...