Screens

Ritsscreens: Voor een comfortabel binnenklimaat

Ritsscreens zijn zonwerend, windvast en insectenwerend, het zonwerend en brandwerend doek van de ritsscreens zit geritst in de geleiders.
Met screens vergroot je de privacy in jouw woning. Als je zin hebt om even wat te sporten of wat te relaxen. Dan doe je de zipscreens naar beneden en kun je hier optimaal van genieten.
Deze screens zijn TÜV-gekeurd en windvast tot snelheden van 120 km/u. Zip screens zijn een uitstekende keuze omdat ze de warmte buiten houden terwijl het daglicht nog gefilterd binnen komt.


Modellen

Bij SD-Metaalwerken zijn er diverse modellen van windvaste ritsscreens verkrijgbaar. We gebruiken enkel zeer hoogwaardige materialen waarbij standaard een productgarantie wordt aangeboden van 5jaar.

Omkasting zip screens

Compacte kastafmetingen die buiten de standaardkleuren gepoedercoat kunnen worden in een RAL-kleur naar keuze. Ieder screentype heeft zijn eigen verschillende kastvormen waardoor deze steeds bij jou type van woning past.


Doeken zip screens

Er bestaat een ruime waaier aan doekkleuren en doektypes.


Bediening screens

De ritsscreens zijn steeds gemotoriseerd, bedienbaar met een schakelaar, handzender en of app-bediening van het topmerk Somfy. Er kan ook gekozen worden voor een autonome bediening via zonnepaneel waardoor bekabeling naar binnen niet meer nodig is.

Montagesituatie ritsscreens

Klassieke montage gebeurt op de gevel of tussen de gevelsteen.

SD Metaalwerken

Onderdelen voor alle hekken en poorten, Verdeler poortautomatisatie, Carports & afdaken, Sierpoorten, Sectionale poorten, Draadafsluitingen, Inox ballustrades, Schuifpoorten , Metalen trappen, Rolluiken, Zonnetenten, Screens, ...