Vrijstaande zonwering

Vrijstaande terrasschermen:

Rustig genieten van de schaduw
Gezellig genieten van architectuur en zonwering tegelijk? Dat kan met onze vrijstaande terrasschermen.
Met onze terrasschermen combineert u een prachtig design met unieke toepassingsmogelijkheden. Zowel vrijstaand als montage tegen de gevel is hierbij mogelijk. Door een uniek gepatenteerd system zijn deze terasschermen zowel als volledig horizontale zonwering als in een schuine stand te gebruiken.
Bij een lichte regenbui loopt het regenwater daardoor gemakkelijk weg.


Omkasting vrijstaande terrasschermen

Een esthetische vormgeving staat voorop! De verandazonwering vormt samen met de overkapping een mooi geheel. Daarnaast kunnen de omkastingen naast de standaardkleuren steeds worden gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze.

Doeken

SD Metaalwerken heeft een zeer ruime keuze aan doekkleuren. Zo is er steeds een doekkleur naar jouw smaak verkrijgbaar. Deze doeken zijn standaard behandeld met een waterafstotende coating.

Bediening verandazonweringen

De verandazonweringen kan je steeds bedienen met een vaste schakelaar,  handzender of app-bediening van het topmerk Somfy.

SD Metaalwerken

Onderdelen voor alle hekken en poorten, Verdeler poortautomatisatie, Carports & afdaken, Sierpoorten, Sectionale poorten, Draadafsluitingen, Inox ballustrades, Schuifpoorten , Metalen trappen, Rolluiken, Zonnetenten, Screens, ...