Hekwerken

Er zijn talloze voordelen die een hekwerk u bieden.

Eerst en vooral is er de veiligheid, Uw huis met domein dat omringd is door een hekwerk van SD Metaalwerken geeft u een veilig gevoel en zorgt steeds voor een afschrikkende werking op potentiële inbrekers. U zal dus steeds een beschermd gevoel hebben wanneer u aanwezig bent in uw huis.

Uw verzekering op uw inboedel zal ook goedkoper zijn indien uw en tuin voorzien is van een omheining of degelijk hekwerk. Uiteraard is deze korting niet vanzelfsprekend, de verzekeraar zal rekening houden met de gebruikte materialen van het hek-, hang- en sluitwerk. Zo zal de omheining dus moeten voldoen aan een aantal eisen om in aanmerking te komen voor een korting op uw woningverzekering.

Ook zal uw omheining zorgen voor een duidelijke grens, het zal duidelijk zijn voor iedereen waar uw  tuin begint en eindigt en u zult daarmee dan ook geen ongewenst bezoek ontvangen in uw tuin. Het biedt natuurlijk ook een oplossing voor loslopende huisdieren, ook zij zullen zich veilig kunnen bewegen binnen uw domein.

Natuurlijk kan een omheining ook weer iets extra toevoegen aan het uitzicht van uw huis, er kan natuurlijk ook in de stijl van uw huis omheind worden, en je zal kunnen kiezen uit verschillende materialen, draad, metaal, hout, kunststof,...

SD Metaalwerken helpt u graag in uw keuze hiervoor... 


SD Metaalwerken

Onderdelen voor alle hekken en poorten, Verdeler poortautomatisatie, Carports & afdaken, Sierpoorten, Sectionale poorten, Draadafsluitingen, Inox ballustrades, Schuifpoorten , Metalen trappen, Rolluiken, Zonnetenten, Screens, ...